Citat:
În prealabil postat de Traditie1
Sunteți doi mincinoși,
|
Ceva argumente ai sau doar atacuri la persoana?
Citat:
susțineți că vă interesează treburile Bisericii dar de fapt căutați doar să denigrați,
|
Daca e atat de usor sa gasim exemple problema nu e la noi! Si denigrare inseamna sa te fac mincinos fara sa aduc argumente, nu sa te critic daca dai niste oameni afara in pragul iernii. Stirea e reala asa ca nu-i nicio denigrare. Elementar, Traditie, elementar! Nu inteleg de ce te porti ca un posedat!?
Citat:
să creați animozitate în rândul credincioșilor față de conducătorii lor spirituali.
|
Asa credinciosi, asa conducatori spirtuali.
Citat:
Dacă ați fi serioși și nu doar niște trolli, ați face ceva concret, ați înainta niște cereri la reprezentanții Bisericii sau ai statului. Dar nu asta vă interesează ci să faceți mica voastră propagandă de agitatori obscuri pe internet.
|
Multumim pentru increderea acordata dar biserica trebuie sa se corecteze singura sau la initiativa enoriasilor. Oricum suntem onorati de faptul ca ne consideri capabili sa indreptam biserica!
Citat:
Oamenii Bisericii au tot dreptul să aibă proprietăți și un confort material care să compenseze stresul pe care munca lor îl provoacă, slujba de preot sau de ierarh fiind deosebit de grea.
|
Cunoasteam! Colesterol, ciroza! Foarte nasol. Tocmai am fost in vizita la niste prieteni si ne-am trezit cu un preot slabit la 150 de kile de vremurile grele. Tu unde traiesti de ai o imagine atat de eufemista despre preoti? Astia pe care ii intalnesc eu rareori sunt capabili sa poarte o discutie civilizata.
Citat:
Biserica nu e obligată să facă milostenie, face dacă vrea și ceea ce spune îi privește doar pe credincioși.
|
Gresit! Don nou! Biserica cere fonduri pentru a face acte de caritate! Ti-am mai zis. Iar ceea ce face ne priveste pe toti pentru ca traim in aceeasi societate.