Citat:
În prealabil postat de ai2
Ne-ar fi imposibil sa facem asta fara ajutorul preotilor. Si inca o chestie. Nu se cheama denigrare daca vorbesti despre lucruri adevarate. Daca un om fura, nu-l denigrezi daca-i spui hot. Asta-i realitatea.
|
N-am citit intregul thread, dar numai asa de curiozitate intreb: ai verificat stirea? este adevarata? ne poti dovedi? Apoi interesant este si cum a decurs mai departe, cum s-a finalizat tot scandalul: au fost oamenii dati afara? s-a rezolvat pe alta cale?
Am vazut o gramada de stiri de genul asta. Ce ma deranjeaza mai tare este ca se lanseaza un articol cu o stire compromitatoare, dar nu se umreaza ancheta pana la final. Asa cum a fost cu preotul X de la nu stiu ce manastire care a batut pe careva. Mr. Diaconescu a lansat stirea, a mai facut vro 3 emisiuni pe tema asta, a pus totul pe internet, dar cand treaba s-a solutionat, adica s-a dovedit ca filmuletul era fals, persoana presupusa a fi preotul era de fapt altcineva, iar cel batut voia doar sa scoata niste bani pe seama bisericii, a scris doar 3 randuri: "In urma procesului bla bla bla.... ancheta asa si pe dincolo... s-a dovedit a fi flas." Si asta n-a mai spus-o la TV ci site-ul OTV.
Cum spunea cineva: "Bad news are good news, good news are no news". (tradus cuvant cu cuvant - Stirile rele sunt stiri bune, stirile bune nu sunt stiri)