Citat:
În prealabil postat de Belphegor
Ca tu nu intelegi haosul falsei teologii in care iti expui mintea iarasi nu este problema mea intelectuala,ci doar a ta,conceptia asta e moarta de-a binelea..iar tu readuci in discutie materia.Sunt intotdeauna sigur pe ceea ce gandesc.O Doamne..daca tu crezi ca percepem durerea prin arhaismul ala de suflet e vai si amar de sapiensul dublu,nu il meritam daca inca mai sunt unii care gandesc ca tine.Una este ratiunea mea racita de principii stricte si alta inteligenta emotionala faurita din influenta dopaminei,a substantelor endorfine etc
Fara suparare domnilor..va rog sa mutam subiectul catre subiectiv atata timp cat rostul intalnirii noastre nu este spovedania mea in fata dumneavoastra si abuzati de faptul ca nu ma alatur arogantei de care dati implicit dovada..
|
Ai spus: ``o Doamne`` ce faci? Nu stii?
eu stiu prea bine cum percepe omul durerea , am invatat anatomia corpului uman.
numai ca tu spuneai ca esti ``animalic de pacatos``. stii ce inseamna asta nu?
Ai spus: ``Nu ma consider ceva mai sus decat o bucata de carne cu o ratiune umila asa ca poti sa ma numesti cum vrei.`` si ai mai spus ca nu ai suflet.
acu te intreb: ce e o bucata de carne cu ratiune umila care nu are suflet?
tu ziceai sa te numim cum vrem.
si eu am crezut ca o carne fara suflet cu ratiune (acu te corectasi zicand umila , dar ceva mai sus spuneai ca de fapt ratiune rece) este un viitor hoit dupa ce moare. Sau ce e?
hoit = Cadavru, mai ales de animal, în descompunere;
Acu, daca tu nu ai suflet ci esti doar o bucata de carne, deci ai doar trup atunci cand mori ce esti?
in ceea ce ma priveste pe mine , eu am un trup si un suflet si stiu ca dupa ce mor trupul meu se descompune in pamant iar sufletul meu pleaca in lumea sufletelor.