View Single Post
Vechi 17.12.2010, 13:15:49
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
dar alte burti nu ai vazut? slabite de vremuri grele?
stii cate randuri de burti are bogatasul X roman, cu iaht de 6 milioane de euro la mari straine?
Am vazut binenteles si alte burti dar contextul ne obliga sa discutam de cele bisericesti. Cu atat mai mult cu cat preotii au pretentia ca sunt reprezentantii moralitatii absolute. Ala cu iahtu' nu-mi predica mie tot felu de bazaconii.
Citat:
si ce crezi ca toti preotii au 150 kg? daca tu sa zicem ai 45 kg sau 145 kg gata toate femeile au 45 de kg sau 145 kg?
Am spus eu asta? Am dau un exemplu si as adauga ca n-am vazut preot tras la fata si palid ca ceara.
Citat:
deci sa denigram toti preotii ca ai vazut tu un preot de 150 kg. Daca sufera cu tiroida asa ereditar? de unde stii tu de ce are 150 kg?
Chiar toti sufera? Nu-ti pute deloc faptul ca toti sunt rotofei? Dupa care au aroganta sa-mi spuna ca stiu ei mai bine ce trebuie sa fac.

Citat:
acu gata toti oamenii grasi sunt imbuibati? nu ai vazut tu bolnavi de leucemie si grasi? ca eu am vazut.
asa ca nu mai generaliza ca nu e frumos.
N-am generalizat nimic, tu ai interpretat aiurea (cum altfel) ceea ce am spus. Traditie a afirmat ca viata de preot e grea. Din cate am vazut o duc chiar bine si nu par epuizati. Cred si eu la pretu asta pentru juma' de ora de botez.
Reply With Quote