Citat:
În prealabil postat de colaps
I-auziți la el cum zice �Ion� la SFÂNTUL Ioan de Kronstadt! Dar normal, ce să îți pese ție sectantule, că doar tu nu crezi în Sfinți ci mai degrabă în rătăciri precum evoluționismul și alte bazaconii.
Ține-ți gura în frâu! Întreaga ta prezență este o hulă: Avatarul mizer, �Altă confesiune� (adică nici măcar protestant dom'le?), poza de la profil a încețoșatului la minte Darwin.
|
Mda ..eu sunt ala care zic..pai nu Ion il chema bre?Opinia ta,Daca ma faci sectant doar ca sa iti arati nerusinarea treaca..dar tu ma numesti adept al unei secte religioase..daca cred in evolutionism atunci nu sunt sectant.Masoara-ti cuvintele te rog.Ar trebui sa vezi lemnul din ochiul tau si nu aschia din ochiul raposatului ,daca ar fi sa parafrazez Biblia.
Citat:
Te-am descusut pe tine satanistule!
Belphegor ?? Căutați fraților pe internet și veți găsi ce înseamnă Belphegor: �Belphegor este o trupă de black metal/death metal din Austria, fondată în anul 1993.�
Nimic nou sub soare până acum dar uitați-vă ce trupă !!
Așadar asemenea nume porți tu ? A unei trupe ce hulește cu toată ființa ei pe Dumnezeu ? Sau nu porți numele trupei... ci al dracului pe nume Belphegor?
|
Bati campii,macar daca ai face-o cu eleganta.
[
Citat:
Dar chiar și așa, ți se pare normal ca un utilizator să poarte un nume de drac pe un forum creștin ortodox?
Da domnule, sunt habotnic, și nu în sensul bun al cuvântului. N-am ce-i face, așa e firea mea. Poate se va schimba, poate nu. Te rog să mă ierți.
|
Pe toate site-urile imi puneam numele asta..pur si simplu din faptul ca imi placeau unele principii si coduri de legi satanice.Nu am pus ceva analog formatiei,nu imi sta in fire mai ales ca e dezamagitoare in unele parti,oricum etimologia numelui a fost putin marcabila pe atunci,ba chiar aproape deloc.Acum din obisnuinta nu am mai realizat pe ce dilema te-as putea pune asa ca ma si repet,imi pare sincer foarte rau.Ceva imi spune ca nu vei incerca sa te schimbi ,ca vei merge din paradox in paradox spre a ataca caile oamenilor,nu a mea,caci sunt trecut de o perioada,doar a viitorului teologiei.
Citat:
În prealabil postat de mirelat
|
Stimata doamna,practic atata timp cat sunt coborat din copac si de asemenea ma comport cu tot respectul de care sunt in stare ...nu vad cu ce v-am atacat si de unde atat dispret manifestat unei persoane care nu foloseste niciun tip de violenta verbala.