Citat:
În prealabil postat de mihailt
Ce a furat dl Becali mai soro ?
Ca s-a incercat acum sa se faca proces sa fie dovedit ca nu stiu ce ilegalitati a facut dl Becali si nu s-a reusit.
Daca a avut viziune in domeniul afacerilor imobiliare,ca a luat teren agricol ieftin in nordul Bucurestiului cand nimeni nu stia ca terenul respectiv se va scumpi asta nu inseamna ca a facut ceva ilegal.Iar inainte nu furase,facuse negustorie cu branza si miei ca sa aibe bani.
Cine a furat timp de 15 ani dupa revolutie?
Pai cand a venit la putere PNL+PDL datoria externa a Romaniei era de 15 mld euro.
Acu dupa 4 ani de "inteleapta guvernare" PDL+PNL plus alti doi ani de "si mai inteleapta guvernare" PDL + UDMR datoria e pe la 90 mld euro.
Sa faci in 6 ani datorie de 5 ori mai mare decat s-a facut in 15 ani e ciudat.
|
Eu nu am zis ca a furat becali nimic. am zis ca nu isi cumpara mantuirea cu bani. Intelegi? Atat. ca nu poate face pacturi cu Dumnezeu. Atat.
acu de exemple de bogati rasariti dupa revolutie trebuie sa dau eu? nu sunt destui?
ia zi vantu a facut avere cinstit?
da patriciu?
da......!!!! stii tu cine
ia gandeste in buzunarul cui sunt banii cand a picat dacia felix, da banii oamenilor cand a picat bankcoop, da banii oamenilor cu caritas,
acu cate masini si case si-au facut barosanii de la pdsr din 1990 pana in 2000? prin teritoriu asa....
cate fabrici sau dezmembrat? cate foste cap-uri sau distrus? stii unde sunt bazele lor materiale? aveau utilaje, aveau bunuri, toate insemnau bani, stii in buzunarele cui s-au dus?
stii ceva: eu nu fac politica, nu ma intereseaza nici psd nici pdl nici ppp. intelegi, politica mea e scriptura si adevarul atat.
da vezi tu, ca in astia 20 ani de la revolutie multe vazui.