View Single Post
Vechi 17.12.2010, 15:23:25
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Belphegor Vezi mesajul
Crestinilor li se pare ca cineva e vindecat miraculos ori ca lumina aia se aprinde fara ca ei sa fie martori.De ce oare nu accepta omul termenul de perceptie selectiva nu stiu.O teorie care indeplineste toate caracterele de a trece peste pseudostiinta devine pur balabila pe cand miracolul este o festa a creierului nostru de cele mai multe ori.Acum..sunt sigur ca in viata l-ai intalnit poate pe Dumnezeu intr-uo paranormal intelept dar ai dreptate,nu ma conving atat de usor.Aroganta o poti observa si tu dar putin conteaza.Mi-a facut placere sa discutam si multumesc ca ti-ai batut capul cu mine.
Sa stii ca multi crestini experimenteaza lucruri iesite din comun, dar nu vorbesc public despre ele. Minunile nu sunt chiar asa o raritate.

Din cate lucruri iesite din comun mi s-au intamplat mie, eu nici sotului nu am povestit, cu exceptia uneia, mai neutre. Veneam de la biserica si eram suparata (probleme personale), afara era totul intunecat desi era miezul zilei.. si vad ca o masina (mi se parea ca e taxi) vine cu viteza din spate. Ma gandesc ca taximetristul ala nesimtit vrea sa se bage in fata mea, accelerez si eu, accelereaza si ala.. imi face semne cu farurile, eu nu incetinesc si la un moment dat aud sirena politiei si realizez cu stupoare ca nu e taxi, este masina politiei si eu am aproape suta de mile pe ora (viteza maxima legala era 55). Ma trage e dreapta, era o politista furioasa cu mana pe arma (asa vin ei), ma intreaba daca am de gand sa omor pe cineva, imi ia permisul si actele.. si eu zaceam cu capul pe volan si ma gandeam ce scandal imi va face sotul cand va auzi isprava mea, plus ca eram in intarziere cu pregatirea pranzului pt familie etc. si ma gandeam:"ca fac acum, Doamne?".
Politista se intoarce zambind si-mi zice: ti-am dat un avertisment de data asta, nu va aparea in evidenta politiei, ai grija cum conduci. Si-mi da o foaie pe care scrie ca am depasit viteza legala conducand cu 62mph, in loc de 55mph. Iar eu avusesem catre suta.
Acum stiu ca este discutabil ce sa intamplat, dar sa-mi spuna cineva ca a mai fost iertat de politia americana.. ca eu nu am mai auzit asa ceva.

(Eu m-am simtit de parca Dumnezeu mi-a spus ca are grija de mine.)
Reply With Quote