View Single Post
Vechi 12.06.2007, 00:27:22
iuda iuda is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de duducu38
Citat:
În prealabil postat de cornelpr
Am o intrebare, am mai scris-o si la generalitati dar poate aici o vad mai multi.
Unde as putea gasi un pustnic. Da, da un pustnic, ieroschimonah sau doar schimonah, nu conteaza gradul. De ce intreb? pai... e ceva personal
Sper ca imi veti raspunde.
Cornel
Am sa incerc sa iti raspund la intrebare. Anul trecut am fost la schitul Sihla iar un ieromonah de acolo ne-a spus ca aproape in fiecare sambata vin pustnici pentru impartasanie. Problema e alta. Nu cred ca vei putea intra in legatura cu ei. Iti dai seama ca chiar numele de pustnic arata izolarea lor de tot ceea ce e lumesc. In general se ascund de oameni. Nu le place sa fie deranjati din viata lor. Eu iti doresc succes oricum, dar daca nu vei reusi gandeste-te ca exista destui duhovnici vrednici care sa iti arate raspunsul la ... intrebarile tale personale.
fratilor,eu vreau sa va spun am cunoscut un pustnic cu darul inainte vederii dar a cazut in inselare,nu l-am cunoscut indeaproape dar prietena mea era ucenica lui,il admiram si il admir si acum chiar daca nu mai stiu nimic de el,DAR un lucru am invatat din toate astea,ca chiar daca ai daruri pe masura darurilor dai si raspuns la judecata in fata lui Dumnezeu dar mai mult mi-am dat seama ca nadejdea la Dumnezeu trebuie pusa nu la oameni ca oamenii prin firea lor sunt tot timpul ispititi si pana la urma sunt oameni nu Dumnezei.si eu am fost obsedata de pustnici dar experienta mi-a aratat ca sunt oameni si tot duhovnicul e cel prin care iti graieste Dumnezeu
Reply With Quote