Citat:
În prealabil postat de ai2
Ceva argumente ai sau doar atacuri la persoana?
|
V-am făcut mincinoși pentru că vă prefaceți preocupați de binele Bisericii când în realitate doriți distrugerea ei. N-aveți nici măcar demnitatea să vă recunoașteți adevăratele intenții.
Citat:
Daca e atat de usor sa gasim exemple problema nu e la noi! Si denigrare inseamna sa te fac mincinos fara sa aduc argumente, nu sa te critic daca dai niste oameni afara in pragul iernii. Stirea e reala asa ca nu-i nicio denigrare. Elementar, Traditie, elementar! Nu inteleg de ce te porti ca un posedat!?
|
Continui cu minciunile. Nu te doare pe tine de oamenii aceia că dacă te-ar durea i-ai lua la tine acasă sau măcar i-ai ajuta cu ceva. Ceea ce te mănâncă este să ataci Biserica.
Citat:
Multumim pentru increderea acordata dar biserica trebuie sa se corecteze singura sau la initiativa enoriasilor. Oricum suntem onorati de faptul ca ne consideri capabili sa indreptam biserica!
|
Nu vă consider. Doar vă arătam că dacă chiar v-ar preocupa îndreptarea situației ați face ceva concret, nu vorbe pe forum. Sunteți niște ipocriți.
Citat:
Cunoasteam! Colesterol, ciroza! Foarte nasol. Tocmai am fost in vizita la niste prieteni si ne-am trezit cu un preot slabit la 150 de kile de vremurile grele. Tu unde traiesti de ai o imagine atat de eufemista despre preoti? Astia pe care ii intalnesc eu rareori sunt capabili sa poarte o discutie civilizata.
|
Corectează-ți limbajul. Oi fi matale cocalar, dar aici ești între oameni civilizați așa că adaptează-te. Și da, preoții au o viață stresantă, lucrul cu oamenii e obositor, mai ales când trebuie să slujești nunți, botezuri, înmormântări, care sunt solicitante psihic și fizic.
Citat:
Gresit! Don nou! Biserica cere fonduri pentru a face acte de caritate! Ti-am mai zis. Iar ceea ce face ne priveste pe toti pentru ca traim in aceeasi societate.
|
Acele fonduri sunt ținute în evidență. Noi vorbim aici de proprietățile Bisericii, inclusiv imobilele, cu care ea are tot dreptul să facă ce vrea.
Și repet, dacă chiar te-ar preocupa problema, ai înainta niște memorii. Agitația pe care o faci pe internet urmărește altceva, crearea de zâzanie între conducerea Bisericii și fiii ei.