View Single Post
Vechi 17.12.2010, 21:31:44
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Ceva argumente ai sau doar atacuri la persoana?
V-am făcut mincinoși pentru că vă prefaceți preocupați de binele Bisericii când în realitate doriți distrugerea ei. N-aveți nici măcar demnitatea să vă recunoașteți adevăratele intenții.

Citat:
Daca e atat de usor sa gasim exemple problema nu e la noi! Si denigrare inseamna sa te fac mincinos fara sa aduc argumente, nu sa te critic daca dai niste oameni afara in pragul iernii. Stirea e reala asa ca nu-i nicio denigrare. Elementar, Traditie, elementar! Nu inteleg de ce te porti ca un posedat!?
Continui cu minciunile. Nu te doare pe tine de oamenii aceia că dacă te-ar durea i-ai lua la tine acasă sau măcar i-ai ajuta cu ceva. Ceea ce te mănâncă este să ataci Biserica.

Citat:
Multumim pentru increderea acordata dar biserica trebuie sa se corecteze singura sau la initiativa enoriasilor. Oricum suntem onorati de faptul ca ne consideri capabili sa indreptam biserica!
Nu vă consider. Doar vă arătam că dacă chiar v-ar preocupa îndreptarea situației ați face ceva concret, nu vorbe pe forum. Sunteți niște ipocriți.

Citat:
Cunoasteam! Colesterol, ciroza! Foarte nasol. Tocmai am fost in vizita la niste prieteni si ne-am trezit cu un preot slabit la 150 de kile de vremurile grele. Tu unde traiesti de ai o imagine atat de eufemista despre preoti? Astia pe care ii intalnesc eu rareori sunt capabili sa poarte o discutie civilizata.
Corectează-ți limbajul. Oi fi matale cocalar, dar aici ești între oameni civilizați așa că adaptează-te. Și da, preoții au o viață stresantă, lucrul cu oamenii e obositor, mai ales când trebuie să slujești nunți, botezuri, înmormântări, care sunt solicitante psihic și fizic.

Citat:
Gresit! Don nou! Biserica cere fonduri pentru a face acte de caritate! Ti-am mai zis. Iar ceea ce face ne priveste pe toti pentru ca traim in aceeasi societate.
Acele fonduri sunt ținute în evidență. Noi vorbim aici de proprietățile Bisericii, inclusiv imobilele, cu care ea are tot dreptul să facă ce vrea.

Și repet, dacă chiar te-ar preocupa problema, ai înainta niște memorii. Agitația pe care o faci pe internet urmărește altceva, crearea de zâzanie între conducerea Bisericii și fiii ei.

Last edited by Traditie1; 17.12.2010 at 21:43:26.
Reply With Quote