View Single Post
Vechi 18.12.2010, 00:06:11
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
De aici mai apare si alta dilema centrala a crestinismului.

Cum poate un ditamai DUMNEZEU cu puteri nelimitate sa moara de mina unor mizerabili muritori de rind care in marea ecuatie universala nu valoreaza nici cit doua parale chioare.

Noi niste nemernici, mici piperniciti, ca vai de capul nostru reusim sa rastignim un colos Universal.

Pe asta nici in ruptul capului nu o sa avem cum sa o pricepem.

Dumnezeu ride si se amuza de situatia noastra penibila si patetica:)))) Cum ar putea El sa se lase NU NUMAI PRINS, dar si BATJOCORIT, TORTURAT, BICIUIT de niste terchea berchea, izmene pe calatori, niste ametiti cu chef de razbunare?

Este de neconceput!

In nici o alta religie, Dumnezeu nu A AVUT CUM SA FIE NICI MACAR ATINS DE VRE-UN MURITOR PAFARIST MIZERABIL, ca sa nu mai vorbim omorit de acestia.
De acord cu ce a zis Dobrin, am incercat sa urmaresc postarile tale, dar ridici niste ipoteze, de tot plansul. Mi se pare deplasat sa folosesti constructia "ditamai Dumnezeu", eu personal o vad ca o deradere.
Dar El de bunavoie s-a rastignit si a indurat toata batjocura, pentru noi. Nu inteleg de ce esti asa inchis la minte si nu intelegi cand e mai mult decat evident. E greu cu tine.
Nu vad de ce conteaza ce zic celelalte religii, ca mare parte din acele religii o denigreaza pe Maica Domnului. Dar asta nu inseamna ca e asa cum zic ei, referitor la "In nici o alta religie, Dumnezeu nu A AVUT CUM SA FIE NICI MACAR ATINS DE VRE-UN MURITOR PAFARIST MIZERABIL"