cugtare
Or ce vina am cauta sa aducem pentru amorteala noastra ,nu putem sa ne Indreptam, Toti aproape cunoastem poruncile, si stim cum sa ne pazim SfInta Credinta toti aproape am Imbracat haina pocaintei, si am luat pe umeri jugul cel usor al Lui Hristos mergInd pe calea noului Testament. Nu Sint ca alta data prigoane, nu mai este robie iar pasi nostri se potignesc si nu sporim pe calea MIntuiri cu nimic.
Fratiile voastre de vom socoti bine bine vom vedea ca prcina potigneli sIntem noi Insine, Caci noi noi mergInd pe calea cea strimta a cruci nu luam seama la mersul picioarelor noastre, ci cautam la picioarele altora , vreau sa spun ca lasam pacatele noastre uitate si cautam la pacatele sraine,Si nu numai ca luam seama la cele straine dar ne si grabim de le aratam si altora si le si judecam.
"" Nu judecati si nu veti fi jdecati spune Domnul In Sf. Evanghelie, iar noi judecam pe alti cu asprime si asteptam de sus mila.
Iartane Parinte cersc In Numele PreasfIntului Tau Fiu si nu ne pedepsi dupa multimea pacatelor si a far de legilor noastre amin amin amin
+++ +++ +++ `+++
Last edited by ioan_strainul; 18.12.2010 at 02:00:11.
|