View Single Post
Vechi 12.06.2007, 10:07:12
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

aceste retzete de indreptare sunt adevarate, asha mi se pare shi mie daca ma gandesc la unele pacate in care am ajuns in trecut, fiind un fel de stadii ale patimirii
de pe site (cum se nasc patimile):
"Isihie Sinaitul numara patru: atacul, insotirea, consimtirea, fapta sensibila. Sfantul Ioan Damaschin numara sapte trepte: atacul, insotirea, patima, lupta, robirea, consimtirea, faptuirea."

dar ce ma nemultzumeshte este faptul ca te potzi apuca sa practici acest lucru total defectuos (cum mi se intampla shi mie pana imi vine rau shi ma intristez) si iresponsabil deoarece aceste lucruri sunt ajutatoare doar dupa zeci de ani de straduintze cand monahii aveau shi indrumatori shi maimari pe care se puteau sprijini shi nu se apucau asha de capul lor doar ca li se pare ca ar sti ce fac... deci sa fim siguri ca daca ne apucam sa facem asha ceva vom face aiurea dar totushi nu trebuie sa disperam...

defapt aceste retzete sunt un fel de shosele pe care trebuie sa circulam cu tractorashul sau cu trotineta ca altfel ajungem la alte curente prozelitiste eretizand in neshtire...

deci chiar daca pare simplu, shoseaua 47 s-ar putea sa ne fie mai dificila decat simplul route66 cunoscut de toata lumea, devenit chiar o moda. ???

:satisfied::satisfied::satisfied::satisfied::satis fied:
Reply With Quote