18.12.2010, 12:31:57
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de cristian67
,,Doamne,Cel ce Te-ai rugat pentru rastignitorii Tai,Iubitorule de suflete,si ai poruncit si robilor Tai sa se roage pentru vrajmasi,iarta pe cei ne urasc si ne apasa pe noi.Indeparteaza-ne de la orice rautate si viclesug,indreptandu-ne catre viata cea cu dragoste frateasca si lucratoare de bine.Pentru aceea,cu smerenie ne rugam si intr-un gand Te slavim pe Tine,Unule,Iubitorule de oameni.''
|
" Doamne eu sunt decat un om neputincios . De aceea , ajuta-ma cu darul Tau sa fiu statornic in poruncile Tale . Trimite binecuvantarile Tale peste vrajmasii mei si intoarce inima lor cu dragoste asupra mea . Alunga suferintele si neodihna ce-mi vin de la ei si ne impaca pe noi . Da-mi pacea Ta , Doamne , ca sa putem vietui pe pamant cu pace , cu bucurie , si sa-Ti zicem in unire , cu fata senina si cu inima curata : " Si ne iarta noua greselile noastre , precum si noi iertam gresitilor nostri " . Ca Tie se cuvine slava , cinstea si inchinaciunea in veci . Amin!+"