Subiect: derutat
View Single Post
Vechi 18.12.2010, 14:46:44
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rearbottoms Vezi mesajul
Si chiar presupunand ca exista homosexuali crestini, si le e rusine, si refuza sa aiba vreo relatie cu cineva: pana la urma, oricat ar nega, ei tot homosexuali sunt, dar in mod pasiv.
Nu există homosexuali creștini! Și oricât ar afirma sau ar nega, a fi homosexual e un păcat, adică ceva din afara lui Hristos.

Citat:
În prealabil postat de Rearbottoms Vezi mesajul
Nu-ti doresc sa ajungi in situatia de a fi nevoita sa-ti urmezi propriile sfaturi...
In fine, ma las batut.

Bine faci...

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Nu inteleg care-i citatul gay din toata povestea asta.

4. Dar mai înainte de a Se culca Ei, sodomenii, locuitorii cetății Sodoma, tot poporul din toate marginile; de la tânăr până la bătrân, au înconjurat casa,
5. Și au chemat afară pe Lot și au zis către el: "Unde sunt Oamenii, Care au intrat să mâie la tine? Scoate-I ca să-I cunoaștem!"

N.B.: să-I cunoaștem = să facem hâța – hâța invers la rame, dar, mai bine, citește câte ceva (de când îți citesc postările, mă întreb dacă unii mai știu să și citească...)

Citat:
Poate acuma intelegi macar partial de ce sunt ateu.
Pentru că ești luminat ... din profilul teismului. N-ar putea să existe ateism fără teism. Ca să spui „fără” ceva (a teism), asta spre cultura ta generală, trebuie să existe un ceva de care să te dezici.

Citat:
Voi interpretati aiurea Biblia ca sa va justificati fobiile, nu stiti care este originea homosexualitatii, credeti ca totul e cauzat de patimi, credeti ca homosexualitatea se vindeca, mai ales prin rugaciuni, dar considerati ca va pricepeti de minune la acest subiect cand realitatea este cu totul alta. Cauzati o serie de drame prin simplu fapt ca dati sfaturi neavenite. Locul potrivit? Poate pentru "asa nu"!
Ce bine cu unii care ne lămuresc pe noi, ăștialalți, bigoții, cei ne-scăpații de fobii, care nu știu originea homosexualității... Sunt unii, nene, dăștepți, care pe lângă patimi au și explicații și se pricep de minune la orice subiect și se vindecă fără rugăciuni într-o realitate care nu este ca a noastră. O fi vreo realitate paralelă, adică "realitatea este cu totul alta.", unde nu există (d)rame de hâța-hâța.

Citat:
Dumnezeu poate totul!?
Dacă există vreun Dumnezeu, adică o ființă transcedentală acestei lumi, Creator și ominiscient, omnipotent, e cert că va putea totul.

Citat:
Ce pompos suna!
Pompos ești dumneata și eu, muritori din start, oricând predispuși la un sloi de gheață căzut în cap ''întâmplător" în iarna ce va să vie. Spre deosebire de dumneata, eu nu mă tem. Asta e. Domnul a dat, Domnul a luat, fie numele Domnului binecuvântat!

Pompos? Dragul meu, Dumnezeu nu e pompos, e măreț! Ți-e ciudă? Și lui Lucifer i-a fost ciudă și l-a văzut pompos.

Citat:
Pana una alta n-a putut sa salveze lumea de pacate decat prin incalcarea uneia din propriile porunci, adica uciderea propriului fiu.
Spre lămurirea dumitale: Dumnezeu nu ucide, permite naturii să-și urmeze cursul. Fiindcă e consecvent libertății umane de-a alege. Inclusiv a domniei tale:
"Eu as fi avut ceva mai multa imaginatie si cu siguranta as fi putut sa-mi si pun in practica ideile. D-zeu poate totul pentru ca selectati datele intr-un mod bizar. Acolo unde vedeti minuni, D-zeu e mare. Acolo unde ard niste bebelusi D-zeu nu are nicio legatura. Dublu standard salveaza orice zeu! Pot oricand sa-ti "demonstrez" folosind aceleasi argumente ca Zeus poate totul!
O.K. Și de acum, ar trebui să spunem, Ai2 sau 'Ai de mine, ai grijă de mine?!?!
Omule, și Lucifer s-a asemănat cu Dumnezeu și n-a obținut stăpânirea universului, dar a obținut domnia asupra oamenilor, stăpânirea asupra unora ca tine și / sau / sau deloc ca mine, dar problema dumitale e alta... Văd că vrei să-ți detronezi stăpânul, maestrul lucifer. Mă înșel, oare? Păi, dacă "as fi avut ceva mai multa imaginatie si cu siguranta as fi putut sa-mi si pun in practica ideile.", omule, de ce nu faci, matale, o propunere la luciferus să aibă „ceva mai multa imaginatie”? Pentru că matale, sper că ești de acord cu mine, că nu ești în stare să muți un om cu ușurință de colo-colo dar'mite o mulțime de oameni...
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.

Last edited by I.Calin; 18.12.2010 at 15:03:39.
Reply With Quote