Subiect: singura in doi.
View Single Post
Vechi 12.06.2007, 11:12:21
iosif iosif is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Erzbet, tu nu esti "Gica contra", tu esti o persoana lipsita de principii morale crestine. Asta se vede din toata "toleranta" ta vizavi de tot ceea ce este pacat. Asa ca e bine sa stii si de ce esti un "gica contra". Sunt motive intemeiate sa afirm aceste lucruri, dupa ce am urmarit parerile tale neortodoxe. Si spun neortodoxe pentru ca sunt in total dezacord cu ceea ce Biserica noastra a invatat de 2000 de ani incoace, in virtutea cuvantului lui Hristos: " Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu" ( Mc 13.21) Tu nu intelegi rostul suferintei, tu nu intelegi multe lucruri pentru ca fugi de adevar, fugi de realitati, crezand ca scapi in alta parte. Desi intelepciunea populara a spus-o foarte bine, sintetizand aceasta experienta de viata " De ce fugi, peste aia dai"

Exista o multime de variante, de posibilitati, de experiente, de viziuni, etc. Pe acest forum discutam despre VIZIUNEA CRESTIN ORTODOXA! Este o viziune pe care tu inca nu ai reusit sa o intelegi si de aceea ori ti-ai insusit-o gresit, ori nu ti-ai insusit-o deloc.

Ti-am scris aceste randuri cu multa blandete si sper sa faci un mic efort sa intelegi de ce exista posibilitatea ca tu sa fii un "gigi contra". Eu m-as fi bucurat foarte mult sa fii un astfel de gigi si sa ne fi adus un folos din viziunile tale. Cred ca viziunile diferite sunt folositoare atata vreme cat nu pune PACATUL LA RANG DE VIRTUTE.

Iti doresc macar cateva clipe de reconsiderare a parerilor tale si cateva clipe de efort pentru a intelege de ce altii gandesc asa. Eu te inteleg de ce gandesti asa, pentru ca pentru tine NU EXISTA NOTIUNE DE PACAT!

Cu drag,
Iosif
Reply With Quote