Subiect: Crucea
View Single Post
Vechi 18.12.2010, 17:57:42
vidoveczandrei's Avatar
vidoveczandrei vidoveczandrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.02.2010
Locație: oradea
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru vidoveczandrei
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alex_geani Vezi mesajul
Si ce trebuie sa pupam si sa ne facem cruce????Iisus cat a fost in viata a facut cruce??ne-a indemna sa ne inchinam??si sa pupam crucea????eu nu cred,asa ca noi trebuie sa facem ce a facut el...nu ce au zis uni dupa el!!!si daca Iisus era rastignit pe o roata??nu ne mai faceam cruce?????Haideti.....ati uitat cele 10porunci clare ale lui Dumnezeu una dintre ele,sa nu ne facem un alt Dumnezeu inafara de el.......
raspunsul e da ia binecuvantat cu ambele maini pe Sfintii Apostoli asa cum si urmasii Mantuitorul il faceau tot timpul,asta sa zicem ca nu stiu daca au facut la fel,fiecare cum a facut semnul Sfintei Cruci.Pentru voi crucea este pieritoare,dar pentru noi crestini ortodocsi:mantuirea.Si in plus alunga diavolii,la fel atunci cand arunci o bata dupa caini ca se sperie.Si in plus cine poarta Crucea pe pieptul ortodox diavolul nu se poarte apropia fiindca stie ca poarta la gat si ca se insemneaza el pleaca ca nu poate fiindca se aarat.
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur
Reply With Quote