Citat:
În prealabil postat de alex_geani
Buna....sunt noua pe aici,si am citit postarile voastre si sincer am ramas socata!Voi toti va dati buni crestini,dar comite un mare pacat,a critica pe cineva cum se imbraca,nu cred ca ar trebui ca voi sa "interziceti" ca cineva sa imbrace cum vrea el,ea....si cum ??
|
Eu de exemplu sunt o femeie sexy .Nu cred ca m-a inzestrat Dumnezeu cu frumusete sa o ascund.Mi se pare o mare dovada de fariseism sa mergi la biserica toata acoperita si baricadata si cand ajungi acasa sa incepi sa iti barfesti vecina, sa te certi cu sotul,sa pizmuiesti pe cumnata ca are si tu n-ai, etc..
Freud spunea ca fiecare persoana are 3 personalitati : una care o arata lumii,una care crede el ca o are si una care o are de fapt!
Asa si cu mersul la biserica..Cautati mai bine cele sfinte si o sa aflati ca nu ambalajul conteaza, ci ce este inauntrul sau.
La manastire cand merg, caut sa imi acopar capul si umerii daca e vara, dar ce e frumos si la Dumnezeu ii place si nu mi s-a atras niciodata atentia ca nu as fi imbracata corespunzator.Ba chiar e frumos sa vezi cum iti zambesc calugarii si sunt extrem de binevoitori cu tine..:-).Ei stiu sa faca diferenta intre a avea inima ingenuncheata in fata lui Dumnezeu si a ingenunchea propriu-zis ca asa e bine..sau asa se face..