View Single Post
Vechi 19.12.2010, 09:09:28
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Religia: Ortodox
Implicit salut,heaven

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Sunt multe lucruri pe care nu le cunosti,insa probabil te flateaza in asa masura situatia asta incat nici nu stiu daca ai vrea sa le dai importanta.
Probabil esti foarte tanara,este ceva firesc sa te bucuri de frumusetea pe care ti-a dat-o Tatal,insa asta sa se faca fara dorinta de a epata,de a sfida sau a ispiti mai ales preoti,calugari.
Acel erotism,magnetism,mai degraba,se poate controla,iar atunci cand intri in biserica sau manastire,din respect pentru viata sfanta a oamenilor de acolo si din cauza incercarilor la care sunt supusi oricum,sa nu ii mai ispitesti si tu.Iar in momentul in care nu doresti sa mai fii observata,crede-ma ca iti iese.
Si eu am fost si inca sunt o femeie placuta dpdv fizic, careia ii place sa se aranjeze,sa se imbrace frumos,insa in acelasi timp cu gust si decenta,insa,te rog sa ma crezi ca atunci cand intram in biserica sau manastire nu mai stiam cum sa stau mai smerita si neobservata,iar asta datorita respectului pe care il am fata de acesti oameni,fata de lacasul respectiv de cult.
Ultima teorie pe care ai emis-o,referitor la oamenii frumosi care sunt automat si buni si viceversa,ma ierti,insa imi pare superficiala.O legatura exista,evident,intre trup,minte si spirit,insa cunosc destui oameni aratosi dpdv fizic,insa gaunosi pe dinauntru,la fel cum cunosc oameni obisnuiti sau poate chiar uratei,dupa standardele din ziua de azi,insa cu un suflet minunat,cu o personalitate puternica,fascinanta.
Pot sa iti spun,insa,invers:cine pune accent pe stralucirea sufletului,va straluci si in exterior,chiar si la o varsta inaintata,iar cine se preocupa mai mult de ingrjirea trupului in detrimentul sufletului,in timp acest lucru i se va asterne pe chip,iar frumusetea va pali si se va ofili in cele din urma,reducand fiinta respectiva la banalul in care a trait pana atunci.
da,subscriu,iar definirea frumosului si uratului este si tine de fiecare persoana in parte.
dumnezeu iubeste la om, frumusetea interioara si cred ca cea fizica nu prea are importanta.

Last edited by codana; 19.12.2010 at 09:14:36.
Reply With Quote