View Single Post
Vechi 19.12.2010, 15:20:33
Dona_Maya Dona_Maya is offline
Banned

Data înregistrării: 18.12.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gmariusg Vezi mesajul
Buna tuturor.
Sunt Marius, un baiat de 16 ani si inca nu am cunoscut iubirea pentur o fata. Nici nu am avut inca prietena. Dar mi-am dat seama de un lucru. In zilele de azi, pentru 90% din tineri, inseamna sarut la prima intalnire, mersul la discoteca, de multe ori sex si alte lucruri. Inca odata va zic, ca nici eu nu stiu inca ce e iubirea intr-adevar, dar am o senzatie puternica ca nu e deloc asa. EU vad iubirea ca si un respect sau o admiratie puternica fata de o persoana, dorinta de a fi in preajma acelei persoane, nu pentru un lucru anume ci pentru atmosfera ei, pentru personalitatea ei.
Eu asta simt, dar va cer si voua parerea.
Va multumesc.
E foarte frumos si sanatos ca iti pui asemenea probleme.Tu ai sesizat la 16 ani ce multi barbati nu realizeaza poate nici la 50: exact asta este iubirea - tendinta manifestata printr-o puternica dorinta de a respira mereu acelasi aer cu persoana iubita.Multi barbati confunda iubirea cu atasamentul sau mai rau, cu atractia fizica.Sa tii cont de faptul ca multi oameni mor si nu au intalnit niciodata iubirea si sa nu faci niciodata compromisuri cand e vorba de iubire,mai ales acum cand stii exact,UNDE TREBUIE SA AJUNGI!
Intradevar este o generatie supersonica:-) si ai nevoie de un caracter puternic sa nu te duca valul si pe tine.Dar daca stii ce doresti de la viata si viata o sa-ti ofere rasplata pe masura.
Reply With Quote