Lilia,nici eu nu te sfatuiesc SA RENUNTI la sotul tau,atata timp cat nu te inseala,nu te bate(deci nu e violent),sau nu te indeamna spre diverse pacate...???.Te-ai intrebat de ce s-a schimbat?Si de cand?Poate ca-l apasa ceva de mult timp si din lipsa de comunicare sa nu-ti fi putut spune...???.Poate ca e bonav,poate ca se simte neglijat,respins,in anumite situatii,poate ca nu se simte implinit(nu stiu cata afectiune are copilul fata de el),poate ca doreste mai multa dragoste si intelegere din partea ta sau a copilului vostru,sau poate ca se simte in inferioritate fata de tine,sau neputincios fata de cerintele tale...???.Numai tu poti SA VEZI ceea ce l-a determinat sa o aleaga aceasta cale...???.Eu nu vreau decat sa-ti sugerez sa nu te alarmezi ca sa faci o prostie cand SE MAI POATE FACE CEVA ca sa-ti mentii sotul langa tine...:).Caci ce e mai frumos dacat sa fie armonie,pace,bucurie alaturi de sotul tau si de copilul tau...:).Nu am mai vorbit de rugaciune sau de alte sfaturi legate de Biserica deoarece au facut-o deja cei de mai sus...:).Dumnezeu sa-ti dea INTELEPCIUNE si sa te intareasca!
|