Citat:
În prealabil postat de iosif
Ovidiu, multumesc pentru statutul pe care mi l-ai acordat pana acum. Sa stii ca nu ma supar, poti sa ma tratezi ca si pe oricare forumist pentru ca aici nu e unul mai presus de celalalt. Insa, sa stii ca eu nu am fost impotriva lui Erzbet ca persoana, ci impotriva unei atitudini care degaja o prea mare lejeritate vizavi de anumite invataturi morale.
Poate am fost un pic cam vehement, insa asta nu s-a intamplat dintr-o superioritate asa cum ai sugerat tu, in mod gresit bieinteles. Imi pare rau pentru neintelegeri. Sunt firesti pentur un astfel de mod de comunicare.
Si nu imi aduc aminte cand am scos eu erezii...e o afirmatie grava!
|
da, vroiam sa spun ca in doua datzi m-ai persiflat, nu stiu exact termenul si este de la divertis, zic mai in gluma fiindca nu am pus la suflet ci zambind doar am remarcat, si oricum nu am facut altceva decat ne-am spus parerea, dar in textul de mai sus doar cand te-ai referit la Erzbet am avut reala impresie ca nu ai abordat cum se cuvine lucrurile si doar la ultima chestiune era vorba de ceva erezii, deci am greshit in exprimare si acum am rectificat, zic asha, erezie, fiindca e la moda termenul, ca altfel poate eram mai exact...
Dar fiindca lamurirea domniei tale este cum se cerea sa fie, stergem cu buretele cele trei mici divergentze shi o luam de la capat in relatzia de pe forum... ahsa cum reushim shi cum ne ajuta Dumnezeu...
Oricum fiecare avem mai mult sau mai putzin anumite lejeritatzi sau neclaritatzi sau chiar lipsuri, dar asta nu inseamna ca daca dincontra, suntem mai in tema, ne putem lua un fel de statut aparte ca un fel de edictori, ca doar fiecare suntem destul de des, indiferent de cunoshtintze, mici pagani, mici eretici, cam ca nishte mireni laici mai mult sau mai putzin, mai ales pe forum...
Macar de i-ar fi ceva de folos liliei, din discutzie, care cu sigurantza, parca vad ca este mai credincioasa ca noi, dar a intrebat si ea ... :)