Subiect: singura in doi.
View Single Post
Vechi 12.06.2007, 20:33:26
Ioana_D Ioana_D is offline
Member

Data înregistrării: 24.05.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de erzbet
Nu cred ca o simpla postare si o explicatie sumara ne ofera o asa viziune incat sa decidem noi ce trebuie ea sa faca.
Nu cred ca se pune problema asa. Lilia are de luat o decizie si vrea sa stie parerile altor oameni, nu ia nimeni decizii in locul ei, cred ca este destul de matura ca sa ia propriile hotarari, pur si simplu fiecare isi spune parerea in legatura cu situatia descrisa. Normal ca nu ne putem noi da seama exact cum e situatia dintr-o expunere sumara, de aceea tot ce putem sa facem e sa ne spunem PAREREA, eventual sa spunem ce am face noi daca am fi in locul ei, dar si asta e putin cam greu pentru ca e usor sa vorbim dar cand ajungem cu adevarat in situatie lucrurile se mai schimba.
Poate cei de pe forum ii pot fi de ajutor cu o parere, cu incurajari, dar decizia ii apartine intru totul. Uneori ajuta sa auzi ce cred si ceilalti.

Eu cred ca mai de folos i-am fi daca am zice o rugaciune pentru ea, acum ca-i cunoastem "problema". Dumnezeu poate face mai multe pentru ea decat noi, de fapt El e singurul care o poate ajuta, asa ca Dumnezeu sa o lumineze sa stie ce are de facut.

Doamne ajuta!
Ioana
Reply With Quote