Citat:
În prealabil postat de ai2
As vreau eu sa invatati!
NIMIC? Ce pompos suna! Ce-ai zice de niste bani pentru preoti, biserici, pomeni, samd. Dar de timpul pierdut cu aceleasi probleme? Sa zicem ca nu-i asa mare pierderea, desi unii isi dedica intreaga viata bisericii care in acest caz ar exista degeaba. Problema e ca pierzi sansa de a aborda singura sansa intr-un mod realist. Ai o viata si te rogi unor inchipuiri. Si-ti transformi toata viata dupa niste povesti. In functie de epoca in care traiesti, mai si omori o groaza de alti oameni pentru ca nu cred in acelasi zeu. Sau impiedici stiina sa se dezvolte si moare o mare parte din populatie din cauza unor epidemii TRATABILE!
Si ca sa nu deviem total de la subiectul topicului, in cazul in care D-zeu nu exista, pierdem sansa de a nu discrimina homosexualii.
Ar mai fi multe de zis dar cred ca ai prins ideea. Acuma ce nu inteleg este de ce perpetuati tampenia asta cu Pariul lui Pascal? Singuri nu va dati seama ca e o prostie? Cine v-a bagat pe gat asa ceva si de ce ati inghitit fara sa ganditi? Nici celelalte variante nu prea stau in picioare (nu-s doar doua). Poti sa-ti dai seama de ce? Si te mai miri ca vreau sa va invat cate ceva!
Vezi mai sus.
|
Ai sa vezi in viata viitoare daca "a meritat" efortul de a fi atat de inversunat(a)...
Vorbim limbi diferite!