View Single Post
Vechi 20.12.2010, 21:22:06
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Chiar video-ul din prezentare e o incantatie a samanilor indieni. Aceste melodii le ascultam si eu si imi placeau, dar eu atunci nu eram prea credincios, ci ma atragea doar paranormalul si ideile new-age.
Numai bine!
Asa este...si dupa cum vezi nici nu incerc sa ascund cu ceva acest lucru,altfel nu as mai tine la profil asemenea linkuri.Ma simt foarte apropiata sufleteste de amerindieni,de filosofia lor de viata,de muzica lor si le port un deosebit respect,pentru ca filosofia lor de viata este tocmai aceea a respectului fata de natura,de semeni,de intreaga fire.
Numiti-le cum doriti,ganditi ce doriti,pentru ca eu nu imi traiesc viata in raport cu parerile celor din jur,desi le ascult si tin cont de ele,insa trecandu-le in primul rand prin filtrul propriului meu suflet,iar daca sufletul imi spune altceva,eu pe el il voi urma.
Voi sufletul vi-l urmati sau doar niste dogme?Cand ati cautat ultima data cu sufletul sa vedeti daca toate teoriile pe care le expuneti chiar au sustinere?Este suficient sa gandeasca altii pentru noi?Si daca acei altii,oricat de sfinti ar fi ei,se mai pot si insela?
Iisus Hristos nu a spus nimic din cele ce se fantasmeaza si debiteaza aici,pur si simplu I-au fost luate cuvintele si interpretate exact cum a convenit celor in cauza.

Last edited by heaven; 20.12.2010 at 21:49:58.
Reply With Quote