Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Andrei spune-mi tu , cum controlezi masele la nivel global? cum se poate stii exact starea de sanatate, ca sa poti ajusta aici treburile care nu iti convin, varsta, circulatia oamenilor, si etc?
.
|
Dobrino, noi, omenirea, nu putem face nimic. Ne mai manipulam unii pe altii asa superficial pe ici-colo, insa in mare, nu controleaza nimeni pe nimeni si nu este interesat de asta.
Singurul interes al elitelor este sa ramina in virf prin imbunatatirea nivelului de trai al tuturor.
Uite tu te plingi ca nu stiu cine iti numara banii in cont si stie prin dosarul tau cipuit ce boli a avut chiar si strbunica ta. Si ce-i cu asta?
GINDESTE-TE BINE ca acum 100 de ani cind nu era cip, unii de virsta noastra, a lui Cristiboss, a lui Ancah, a mea, a multor altora pe aici, preoti, si mireni laolalta, am fi fost cu totii deja morti de tot felul de boli mizerabile.
Acum in schimb omul se bucura de o viata, in medie, la fel de lunga ca a lui Noe(900 de luni evreiesti) adica ~75 de ani.
Asa ca draga Dobrina, de bine de rau, "cipuirile" ii tin pe toti sanatosi si in viata, pe marii Duhovnici care au atins virste venerabile....fi sigura ca pe la 1700-1800 nu mai apuca nimeni sa ajunga mare!...nici nu mai apuca sa ALBEASCA
Tu realizezi cit de departe am ajuns?