Subiect: duhovnici
View Single Post
Vechi 13.06.2007, 00:03:35
iuda iuda is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2007
Implicit

fratilor,duhovnicul trebuie sa-l gasesti si sa te gandesti ca lui i te poti destainui nu il cauti dupa har,oricum nu stim noi ce pacate au ei si cat har ci cel la care te poti sa te duci sa spui toate si cel mai important lucru e sa asculti ca din gura lui Dumnezeu ce spune el,ca degeaba l-ai cautat dupa har daca nu faci ascultare,nu uitati ca Dumnezeu lucreaza si prin cei mai pacatosi preoti.pe mine m-a indrumat Domnul la duhovnicul meu si va voi da propriul exemplu;DUHOVNICUL meu e un preot oarecare nu cu faima,dar nu face pogoraminte ,tine canoanele,stie sa fie bland,stie sa certe ,mi-a devenit ca un tata si e tata pt toti fii lui duhovnicesti.nimeni nu m-a inteles ca el,nu m-a judecat niciodata pt pacatele mele,parca i le -as fi spus lui Hristos nu lui,dar ceea ce vreau sa scot in evidenta este faptul ca daca te duci la el ca la HRISTOS(ORICAT AR FI EL DE PACATOS SI DE NESABUIT),Dumnezeu iti vb prin el pentru credinta ta,iar daca te duci ca la un om nu vei avea folos.L-AM intrebat pe duhovnic odata de ce pleaca unii oamenii bucurosii si altii tristi de la el si el a raspuns:pt ca aceia care sunt bucurosi au venit la HRISTOS,iar ceilalati la om.si se intrista pt aceia.credinta conteaza ,preotul e un om caruia Domnul i-a dat har CA SA SE MANTUIASCA CEILALTI PRIN EL,asa ca nu conteaza mintea duhovnicului pentru ca Dumnezeu il lumineaza ce sa zica fiecarui om in parte
Reply With Quote