Subiect: singura in doi.
View Single Post
Vechi 13.06.2007, 00:17:58
iosif iosif is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de erzbet
Lasa ca este foarte ortodox modul "delicat" cum ma jignesti. Eu mi-am spus parerea. Nu este "moral", "decent" sa te folosesti de topicul deschis de o femeie care are nevoie de sfaturi atacandu-ma pe mine(sau nu pe mine, precum ai zis, ci atitudinea mea). Puteai sa imi trimiti un mesaj privat sau sa iti exprimi opinia pe un alt topic, uite cum o dam dintr-una in alta. Oricum cu toata neortodoxia, imoralitatea si toleranta mea, nu ma supar absolut deloc si iti respect opinia chiar in ceea ce ma priveste-este dreptul tau.
Erzbet, iarta-ma, ai dreptate. Am fost un pic deplasat. Imi doresc sa reusesti sa ma intelegi de ce am reactionat asa. Nu am vrut sa iti trimit un mesaj privat pentru ca am considerat necesar sa te contrazic public spre folosul nostru al tuturora.

Iti multumesc pentru respectul exprimat, e un prim pas sa ma contrazici in cele afirmate. Si eu ma bucur din toata inima daca ma contrazici prin ceea ce scrii, prin modul in care tu participi pe acest forum. Imi doresc acest lucru din toata inima.

Vreau sa ne intelegem f bien, chiar daca avem pareri diferite. Aici invatam sa ne respectam, asa cum frumos ai dat exemplu in mesajul tau, chiar daca avem viziuni diferite. Insa, in probleme de morala ortodoxa trebuie sa fim cat se poate de categorici, nu putem fi toleranti cu pacatul.

Prin critica mea nu am vrut sub nicio forma sa spun ca eu as fi mai moral, ci pur si simplu sa iti amintesc faptul ca Ortodoxia traieste datorita principiilor ei mereu valabile.

Multumesc inca o data pentru intelegere si iarta-ma daca ti-am produs o prea mare suparare.
Reply With Quote