View Single Post
Vechi 21.12.2010, 13:52:24
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Dumneata chiar crezi că Apocalipsa vorbește despre lighioane ca-n poveștile cu zmei? Nu m-ar mira o asemenea interpretare literalistă din partea unora ce cred în euharistia mistico-materialistă.
E musai să te afișezi ca atoatecunoscătorul născut din sudoarea (transpirația) calvină, dând bobârnace ''înțelepte" tuturor care nu pricep hermeneutica și fenomenologia Apocalipsei pe traseul Luther - protestantism - neoprotestantism - adventism - adventism de ziua a șaptea și pe mâine, ziua a opta?
Era o întrebare, omule, iar lighioanele și zmeii, cred că s-ar putea să-i distingi mai bine prin publicațiile voastre.
Eu doream, sincer, să aflu o opinie îndreptățită despre asocierea fiară = sistem politico-religios. Dar, dacă nu ești capabil, să-ți argumentezi propriile convingeri este problema domniei tale, nu a mea.

Dacă dorești să avem o discuție normală despre Apocalipsa Sf. Ioan, îți stau la dispoziție. Nu de alta, dar aș vrea să văd și eu vreo câteva păreri avizate despre această carte pe care unii au impresia că o pot descifra printre vreo două "cruciade" împotriva pielilor roșii și a unei pauze de Coca Cola.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote