View Single Post
Vechi 21.12.2010, 16:03:27
alex_geani alex_geani is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.12.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Draga Maya,daca atat ai putut tu intelege din ce ti-am scris...asta este.Eu nu am de ce sa doresc sa te ajut pentru ca in primul rand nu mi-ai cerut ajutorul,iar in al doilea rand cred ca esti o persoana perfect capabila de a se ajuta singura,eu doar mi-am spus o parere,pe care ai interpretat-o prin prisma propriei tale perceptii asupra realitatii...care poate fi una adevarata sau distorsionata.
Insa nu am de gand sa imi explic fiecare cuvintel pentru a intelege care a fost mesajul meu,intentia lui etc,din doua motive:
-daca interpretarea ta a fost facuta pe baza orgoliului,atunci cand acesta se va mai domoli vei putea percepe si adevaratul inteles al spuselor mele...sau
-daca doar atat poti vedea in cei din jurul tau,ar fi inutil sa stau sa pierd vremea cu explicatii pentru ca oricum nu ai intelege si nici nu ai vrea sa o faci.
O seara frumoasa iti doresc!
PS:Nici tu sa nu uiti ca Lucifer a cazut din Rai din pricina mandriei...
Buna Heaven,frumoase cuvintele si foarte finute....la toti va doresc un CRACIUN FERICIT si plin de caldura si fericire si sa fiti iubiti......cel mai bine este sa taci si sa ii lasi pe alti sa vb....cum e proverbul CINE TACE BINE FACE......sarbatori fericite
Reply With Quote