ionut rus
Marius,
Nu incearca nimeni sa va extermine. Cel putin nu eu. Si de ce ma faci tiran? Pt ca nu accept ce iei tu de bun? E dreptul meu. Asa cum e dreptul meu sa vreau ca banii din impozitul meu ce se duc catre cultul vostru sa fie redirectati catre o casa de copii sau un spital. Nu inteleg de ce vi se pare normal sa platim toti pt cultul vostru. O sa razi, dar si eu sunt spiritual(doar ca nu cred in Biblie/crestinism/religie) dar imi exercit acest drept in intimitatea mea acasa. Nici nu am nevoie sa bat clopote sa plang dupa atentie, nici de o cladire pompoase umpluta de aur ca sa intru in legatura cu partea mea mistica. Eu nu deranjez pe nimeni cu ce fac. Si totusi sunt facut tiran de cei ce ne provoaca suferinte de secole. Da, ne provocati suferinte cand ne judecati pt ce credem, cand ne excludeti sau ne etichetati anormali, deviati, bolnavi. Si asta contravine crezului vostru si va face cei mai mari ipocriti. Tot ce ma intereseaza e:
- religia sa fie practicata voluntar, in intimitate, fara sa deranjezi restul lumii
- religia sa fie aleasa nu impusa unor copii care nu stiu inca nimic
- religia sa se autofinanteze si sa restitutie toate donatiile primite de la stat, sunt bunuri si valori care apartin poporului roman care e chiar la ananghie acum si ar avea nevoie de fiecare cent. Daca biserica e sfanta si ajuta, sa isi cedeze enormele averi saracilor.
- religia sa nu mai fie discriminatorie
Ti se pare vreuna din rugamintile mele de mai sus de moralitate indoielnica sau o practica proasta sau vreo intentie rea?
Aveti sansa sa ne lasati in pace pe restul si sa va vedeti fericiti de felul vostru de a fi, noi nu mai bagam daca ne lasati in pace. Faceti asta sau suportati consecintele, caci nu ne vom lasa condusi si calcati in picioare de nimeni :)
|