Subiect: derutat
View Single Post
Vechi 21.12.2010, 21:21:06
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Niste argumente ar fi fost binevenite in aceasta discutie. In schimb ai comis un veritabil exercitiu de insirat erori logice. Cand vii cu argumente discutam altfel e doar parerea ta.
La faza cu pierdutul n-ar fi rau sa faci un exercitiu de sinceritate si sa recunosti ca daca nu exista D-zeu ti-ai pierdut singura viata slavind fantasme. Asta e realitatea in cazul respectiv. Nu inteleg de ce perpetuati aceasta tampenie ca nu pierdeti nimic daca nu exista D-zeu.Chiar nu va respectati deloc? Chiar vreti sa atrageti credinciosi prin minciuni? Parca nu aveati voie sa mintiti! Nici voi nu credeti in ce predicati?
ce ti-e greu sa pricepi ca eu nu pierd nimic,dar tu daca exista Dumnezeu pierzi totul.pe mine nu ma costa nimic pe tine viata vesnica,tu iti inchipui in capul tau inteligent ce inseamna vesnicia.ce nu ai priceput inteligentsuperextra?.te rog scoate capul din scorbura.de ce ma faci mincinos caci eu nu sunt mincinos ci doar tu nu poti sa pricepi la tine-i vina.mai citeste o data rugaciunea ce ti-am scris-o mai sus,cu atentie mare.

Dumnezeu si Maica Domnului sa te scoata la lumina.Amin.
Dumnezeule cel vesnic indura-te de aceasta fiinta ce traieste intru intuneric,ca mortii cei din viacuri,si o scote pe dinsa la lumina dupa mare mila ta.Slava Tie Doamne Slava Tie.
Reply With Quote