Nu mi se pare frumos ca bietul om sa fie judecat si criticat. doar Dumnezeu stie ce are de facut. iaca disperarea l-a facut sa clacheze. ca si in cazul Madalinei Manole, care aia chiar ca avea de toate , nu ca sarmanul asta, cu copil bolnav, rate si bani putini, aici este vorba si de psihic. daca psihicul este fragil, uite ca omul mai clacheaza.
normal ca ideal ar fi ca omul sa nu isi piarda niciodata credinta si increderea in Dumnezeu, dar uite ca psihicul duce la momente de intunecare si de nebunie in care omul recurge la gesturi de astea extreme, care nimeni nu are dreptul sa le judece. doar Dumnezeu stie ce a fost in capul lui si El are voie sa judece gestul.
cand ai un psihic fragil si esti in pragul disperarii, nu te mai gandesti la Dumnezeu (ceea ce bineinteles este foarte rau si antiortodox, pentru ca Dumnezeu este singurul in Mana caruia putem sa ne punem toate problemele si ultima speranta), ca ai copii pe care ii lasi orfani, ca ai sotie care nu se poate descurca de una singura, ca ii raman rate si datorii.
si eu una sincer nu cred ca vroia sa se sinucida, pentru ca totusi balconul nu e asa de inalt, eu zic ca doar in suferinta lui a vrut sa traga un semnal de alarma. un om care intr-adevar vrea sa se sinucida, se arunca in fata trenului, in fata unei masini, ia un pumn de medicamente sau otrava si gata, nu se arunca de la un balcon de 2-3 metri, poate o fi fost mai inalt si ma insel.... zic si eu, cine stie ce o fi vrut saracul om. oricum sigur a vrut sa traga un semnal de alarma. partea mai rea e ca sigur intamplarea o sa treaca ca vantul pe langa parlamentari, pe langa boc si presedinte, putin le pasa de suferinta oamenilor.
mie sincer mi-e foarte mila de bietul om si sper ca Dumnezeu sa il ierte de gestul facut si sa il ajute sa scape cu bine, sa se intoarca la sotie si la copii sanatos si in putere.
sa ne fereasca Dumnezeu pe toti de momente intunecate si de nebunie, care la urma urmei, tot ispite de la cel rau sunt, cand ajunge pentru cateva clipe sa posede omul si il determina sa faca prostii.
Last edited by Mirela0110; 23.12.2010 at 15:40:33.
|