View Single Post
Vechi 23.12.2010, 16:40:05
Scotsman
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Hector Vezi mesajul
Scuze ca ma bag in seama total offtopic, dar da, wikipedia este o mizerie, mai ales cea in limba romana.
Salut si Craciun fericit Hector!.Am vazut multe opinii cu privire la Wiki,dar cand este aparata sau contestata nu trebuie uitat modul cum a fost gandita.Chesney de la Nottingham University Business School a facut o cercetare sa vada daca te poti baza pe ea.S-a observat ca este folosita in medii variate,este credibila dar :

,,Chesney's study was not intended to settle the debate. He notes that, whatever Wikipedia's comparative accuracy, plenty of people (academics included) are using it, and he simply wanted to see whether Wikipedia could be considered accurate enough to be worth using. His study suggests that it can, but that caution—and further research—needs to be used before citing anything learned from Wikipedia as a fact."

Parerile sunt impartite dar nu stiu care este gradul de acuratete intre Wiki si Britannica. Si eu folosesc Wiki dar nu doar Wiki si nu pe toate subiectele.Cateodata mai interesante sunt lucrarile citate la finalul articolelor.Daca le citesti poti aprecia cat de obiectiv au fost analizate opiniile.Din ce stiu Wales este ateu declarat dar nu cred ca asta este problema.Nu l-am auzit sa dea startul la o competitie intre The Holy Bible si Wiki dar ,cine stie,misterioase sunt Caile Domnului.

Last edited by Scotsman; 23.12.2010 at 16:56:38.
Reply With Quote