Citat:
În prealabil postat de Danuta
De 2 ani de zile ma confrunt cu o mare problema. Mi-e foarte frica si sunt mereu ametita. Medical nu am nimic. Este foarte delicat ceea ce simt eu si mi-ar prinde tare bine niste sfaturi sau povestiri despre cum s-a trecut peste experiente asemanatoare.
Va multumesc
|
eu am o frica mai mare ca a ta ,de mic copil si cand se insereaza imi e frica sa stau singura in casa,fie bloc ,fie casa,frica s-a accentuat si se accentueaza dar mi-am dat seama ca e ceva religios,ameteli nu am.nu pot dormi cu becul stins.merg frecvent la bis,ma spovedesc regulat,mi,s-a facut maslu,mi s-au citit rugciuni pt frica,dar am vb si cu duhovnicul si mi-a zis ca frica asta imi face de ras credinta mea pt Dumnezeu si ca daca am incredere in Dumnezeu voi trece peste frica asta,mi-a dat canon sa ma duc intr-un loc unde imi e frica noaptea vorbind cu el la tel deci ascultare spre rusinea mea nu am putut face asta.dar leacul e sa te duci unde iti e frica cel mai tare si din momentul ala iti va dispare frica,curaj trebuie ceea ce eu nu am.in cazul meu daca m-as fi dus acolo eram sub ascultare nu pateam nimic sau daca pateam inseamna ca era de la Dumnezeu,chiar daca era sa mor ,ma duceam in rai caci eram sub ascultare.Sper sa iti fie de folos!