View Single Post
Vechi 23.12.2010, 22:12:49
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tuty2010 Vezi mesajul
Ce ma uimeste pe mine de ceva vreme este, de ce in Bisericile catolice, comunitatile catolice, inclusiv forumuri catolice nu vad catolici care sa isi bata capul cu atacuri la adresa BOR, nu vad preoti care sa adreseze macar vreun cuvant urat la adresa ortodocsilor, nu vad preot care sa ii judece pe ortodocsi, in partea ortodoxa lucrurile stau exact pe dos.
Fiindcă noi nu trebuie să fim antiortodocși. Trebuie să fim catolici.

Citat:
Daca pe tine ca si catolic nu te deranjeaza ca BC sa fie catalogata eretica, schismatica, its ur choice, dar nu le-o poti impune si altora.
Nu am spus că nu mă deranjează aceste ofense. Nici nu am căderea, nici posibilitatea să impun conduite. Ceea ce spun este că trebuie să fim precum Domnul nostru. Mi s-a părut că ați derapat un pic, nu luați o dojană frățească drept dușmăneală.

Citat:
Ca tot vorbeai de rautati gratuite, chiar tu ieri ai scris pe undeva ca te bucuri nespus ca ai scapat de BOR, etc. Acum, daca asta a fost o dragalasenie in concordanta cu Cristos, eu nu mai zic nimic :))), stii cum e vorba cu paiul.....
Mă bucur foarte mult că mi-a deschis Dumnezeu ochii și inima ca să trec la Biserica Sa. Dar am greșit spunând acest lucru: s-a văzut că nu le-a căzut bine. Uneori bucuriile noastre este mai bine să rămână secrete.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote