Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Dar de ce zici ca nu este de ajuns? Mie imi este foarte de ajuns, caci nu ma consider demna ca Iisus Hristos sa mi se arate mie, ca sa ma convinga de existenta Lui. Stii ce i-a spus Iisus lui Toma, nu?
" Iisus I-a zis: Pentru că M-ai văzut ai crezut. Fericiți cei ce n-au văzut și au crezut!"
|
Preotii cu fete lungi( adica fatarnici) si fariseii ti-au introdus subtil acest concept COMPLET NE-crestinesc pentru ca tu Ancah sa nu mai ridici ochii din pamint de cit de "nevrednica "esti.
Mai mult de atit, au continuat prin a pune cuvinte in gura Mintuitorului pentru a INCUIA si mai bine aceasta portita catre adevar , afirmind ca sunt fericiti cei care nu au vazut si au crezut...asta este cea mai mare aberatie si minciuna gogonata si iti spun si de ce.
Neputind sa MODIFICE CHIAR TOTUL din Evanghelii, evident ca au ramas pasaje adevarate REALE, SUPERIOARE, CUTREMURATOARE( unde inima joaca de veselie si STIE, recunoaste ADEVARUL) mai ales din predicile lui Hristos, iar FERICIRILE constituie cel mai elocvent exemplu. In Fericiri nu-i pic de minciuna!
SPUNE-MI de ce lipseste aceasta recomandare "Fericiți cei ce n-au văzut și au crezut" din seria de caracteristici a celor fericiti! Te-ai intrebat vreodata, sau iei totul asa cum ti se vira pe git?
Iti spun eu de ce. Pentru ca anumite expresii cheie care le acorda preotilor si fariseilor control TOTAL asupra credinciosilor au fost INSTALATE cu mare iscusinta cind s-au transportat de ici-colo si la traduceri.