Subiect: singura in doi.
View Single Post
Vechi 13.06.2007, 16:32:06
audio audio is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.06.2007
Implicit

[quote=macs]
Citat:
În prealabil postat de Sylvie
lilia, tu ai zis asa: "sotul nu a stiut sa aprecieze viata pe care ia dat-o Dumnezeu batandu-si joc de ea, dar si de a mea."
daca ai de ales, oare nu inseamna ca de fapt nu el e cel care isi bate joc de viata ta? oare nu esti tu cea care face asta, alegand aceasta viata? de-aia ai viata? crezi ca posibilitatea de a fi fericita impreuna cu copilul tau vine de la satana? gandeste-te la asta...
PArerea mea e ca lili este prea condamnata cu toate ca nu are nici o vina. In plus condamnati si un copil la o viata nesanatoasa pentru el. Credeti ca un tata betiv si indiferent ar fi un bun exemplu pentru omul care se va forma mai tarziu din acest copil? Va deveni la fel ca asa a fost tatal lui. Deja este afectat cu siguranta. Iar femeia asta nu cred ca este obligata sa fie crestina pentru amandoi si pentru sot si pentru sotie. Un preot ti-ar spune sa nu divortezi chiar fara sa iti asculte motivul. Dar suntem oameni si gresim, iar D-zeu mai iarta daca ceea ce facem e spre mantuirea noastra. Parerea mea
Reply With Quote