View Single Post
Vechi 24.12.2010, 15:47:33
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de disbel Vezi mesajul
Tu chiar crezi că prin a găsi date înseamnă să umblii cu șoarecele prin ferestre? Confirmă ce gândeam, și anume că habar nu aveți despre ce vorbiți dar vă băgați ca musca în lapte.

Iar cât despre faza cu programator, oricine poate să facă un program, înveți un limbaj și cu asta basta, și nici atunci măcar nu înseamnă că ai habar de ce se petrece în calculator. Limbajele de programare sunt făcute la nivel înalt.

limbaj de programare la nivel înalt = nu interacționează direct cu piesele din calculator
O mică definiție înainte să postați alte baliverne legate de acele două cuvinte.

Dacă ești așa de sigur pe tine, învațăte singur să înțelegi circuitele logice combinaționale și nu mă refer la banalele circuite cu 2-3 porți logice. Și apoi vi și mai vorbim de calculator domnule folder și director.
Aha, deci, la nivelul ăsta vorbim? Chiar mă bucur... Felicitări, domnule... După sărbători, îți stau la dispoziție să ne "ciondănim" cu privire la "circuitele logice combinaționale și nu mă refer la banalele circuite cu 2-3 porți logice." Oricum, asta sper să nu fie o discuție de natură să stârnească polemici gratuite, doar tehnologia nu suportă prea multe opinii și păreri, e sau nu e, nu-i așa?

N-a fost intenția mea să te supăr, dar, o recomandare sinceră, amicală (o iei cum vrei, nu am nici o intenție de ironie sau altceva): nu e bine să iei niciodată peste picior pe nimeni, cu atât mai mult cu cât te pretinzi un profesionist în acest domeniu al calculatoarelor (bănuiesc că ai urmat vreo facultate tehnică de profil), fiindcă adevărații profesioniști sunt prea înțelepți ca să se laude cu cât și ce mult cunosc. Aceia o demonstrează prin ceea ce spun, scriu și fac, domnul meu. Doar ceilalți (cunoscătorii) trag concluzii despre cât de mult sau de puțin cunoaște. Restul sunt doar laude gratuite.

Încă o dată, Sărbători fericite!
Fii ceva mai vesel, oamenii se pot înțelege între ei chiar dacă nu au opinii comune. De ce atâta supărare?

Cu stimă și să ne auzim de bine.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote