View Single Post
Vechi 24.12.2010, 18:41:24
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 289. Ereticii pucioși propovăduiesc fățiș ura și violența față de semenii lor (II)

289. Ereticii pucioși propovăduiesc fățiș ura și violența față de semenii lor (II)

Deși aici se pretinde că suferința în trup a “vasului” Verginica este datorată neascultării “oilor” ei, realitatea era cu totul alta. Ea va fi recunoscută cu alt prilej, doar peste câteva luni mai târziu:

Unde să mai transport vasul Meu? că nu mai poate ține durerea, că i-am dat suferință, căci așa Mi-a plăcut, să fie ca Mine.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, 4 sept 1966)

Așadar, “Dumnezeului” de la Pucioasa îi face plăcere suferința altora și se delectează cu dăruirea suferinței, sentimente pe care încearcă să le justifice cu o pretinsă “solidaritate în suferință”. De aici și până la îndemnul fățiș la violența fizică nu mai este decât un pas, pe care “Dumnezeul” Pucioasei nu se sfiește să-l facă. Fiind “primul pe listă”, lui Turculeț i se programează, de la cel care se autointitulează “tatăl” lui, o listă de pedepse complementare:

- scoaterea din calitatea de “frate”;
- includerea în lista celor care vor gusta “vai”-urile ce li se cuvin pentru vina de a “vinde lucrarea” ;
- și, pe deasupra, nu una, ci două bătăi bune:

Țineți-vă bine, măi copiii Mei, căci ce am pierdut Eu acum, n-am pierdut un leu, ci am pierdut mii și milioane de lei. Ce era să fie acum, măi copiii Mei, și ce este acum! Tată, cum încetează din viață! Jumătate a încetat. Când pleca cineva de la lucrarea Mea, pleca încărcat și plin de cuvinte, iar acum se mânie și urăște pe cei ce vin la Mine, căci nu se mai poate spune „frate“ la nimeni, că are slăbiciune, și când îl strânge chinga rea, totul spune de la Mine. Copilul Meu, nu era vremea aceasta, dar vai de cel ce a vândut cuvântul Meu!
Acest Turculeț merită bătut, merită bătut, tată. […] Credeți?” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, 26 octombrie/8 noiembrie 1967)

De altfel, “Dumnezeul” de la Pucioasa se dezice în mod lamentabil până și de actul creației omului, ceea ce ridică serioase semne de întrebare dacă acest act îi aparține lui cu adevărat, așa cum el pretinde, sau îi aparține Altuia, care știe să-l prețuiască așa cum se cuvine și cum mărturisește însăși Biblia:

“Și a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat și femeie.
Și Dumnezeu i-a binecuvântat […]
Și a privit Dumnezeu toate câte a făcut și iată erau bune foarte. Și a fost seară și a fost dimineață: ziua a șasea.” (Fac. 27-31)

Un Dumnezeu Atotputernic și Atotștiutor n-are cum și nici de ce să se dezică de faptele Sale, și mai ales de dăruirea chipului Său celui pe care l-a numit om, cu atât mai mult cu cât El este cel care a declarat că toate cele făcute de El erau bune foarte. Și totuși, “Dumnezeul” Pucios este nemulțumit și chiar supărat pe toată creația:

“O, Daniele tată, sunt tare supărat! Îmi pare rău că am venit din cer pe pământ. Îmi pare rău de ce am făcut Eu. Sunt supărat nespus de mult, pentru că omul care e făcut de Domnul, întru toate e făcut de Domnul. Îmi pare rău că i-am dat secretul Meu. Îmi pare rău că i-am dat chipul Meu. Îmi pare rău că l-am făcut și i-am suflat Duh din Duhul Meu ca să fie sfânt pe pământ, și astăzi se joacă duhurile necurate cu omul pe care Domnul l-a sfințit întru toate. L-am făcut cu chip sfânt, cu trup sfânt, cu cuvânt sfânt.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, 19-12-1976)
“Dumnezeul” de la Pucioasa se laudă în schimb cu paternitatea bolilor crâncene prin care îi pedepsește pe cei care greșesc:

“... Iată, i-am dat boală crâncenă lui Iustin patriarhul, pentru că a ursit dărâmarea mănăstirilor și desființarea multor preoți. Pe preoții buni îi va desființa, și pe cei răi îi va lăsa.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, 25-5-1978)

“Cel de la Pucioasa” se dezvăluie ca fiind un Pedepsitor pătimaș, care nu se poate desprinde de sentimentul de ură acolo unde ar trebui să admită pedeapsa cu adâncă părere de rău și cu compasiune față de cei care greșesc:

“... Păstrați-vă turma, păstorilor, și când plecați la păstorit, postiți și rugați-vă. Cine nu vă ascultă pe voi, pe Mine nu Mă ascultă. Cine vă urăște pe voi, pe Mine nu Mă ascultă, și Eu îl urăsc pe el. Când intrați undeva, să ziceți: „Să binecuvinteze Dumnezeu această casă“, și dacă nu este pentru Mine, să se ia blagoslovenia din acea casă.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, 28-10-1979)

Cine este supărat pe creația lui Dumnezeu, tăgăduind astfel înțelepciunea creatoare arătată în lume de Tatăl și de Fiul și sfințită de Duhul? Cine nu scapă nici un prilej ca s-o pedepsească cu suferință și să o îndemne la ură fraternă “purificatoare? Cine propovăduiește un Hristos venit în duh, nu în trup?

Iată mărturisirea Bibliei despre cei care tăgăduiesc perfecțiunea creației Sfintei Treimi și propovăduiesc venirea duhurilor pe pământ, în numele lui Hristos:

“Cine este mincinosul, dacă nu cel ce tăgăduiește că Iisus este Hristosul? Acesta este antihristul, cel care tăgăduiește pe Tatăl și pe Fiul.” (1 Ioan 2,22)

“Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; acesta este amăgitorul și antihristul.” (2 Ioan 1,7)

Și iată mărturisirea olografă a ereticilor pucioși, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup:

“ Eu sunt Domnul Iisus Hristos. Nu sunt în trup, ci sunt în Duh. Coborâtu-M-am cu Duhul pe pământ […]”(citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, 30-04-1955)

Or, prin această mărturisire pucioșii au răspuns singuri întrebărilor puse de apostolul Ioan.

Last edited by mariamargareta; 24.12.2010 at 19:38:44.
Reply With Quote