Subiect: singura in doi.
View Single Post
Vechi 13.06.2007, 17:32:20
lilia lilia is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Lilia,

Voiam doar sa adaug ca daca ai putea sa-l rogi pe sotul tau sa ne scrie si povestea lui(asa cum crede el de cuviinta), de ce este nefericit si de ce a dat in patima bauturii poate am reusi sa ne formam o imagine mai completa a suferintei lui si implicit a familiei voastre si am putea , poate, sa va ajutam cu un sfat mai obiectiv.
Iertati-mi interventia
El consuma alcool dintotdeauna, ii place f mult, dar nu am crezut ca il iubeste mai mult decat pe mine, deci practic ma inseala cu alcoolul. Pentru mine nu ar renunta la alcool, dar cica nici invers, insa nu vrea sa inteleaga ca nu se impaca una cu alta.
El crede ca fericirea este asa cum o vede el "icununata" si cu alcool. Asadar, teoretic nu sufera, insa practic nu stiu cum o fi cu sanatatea lui din cauza alcoolului...
Nici macar nu am discutat problema ce s-a ivit, imi este frica, poate ca mai un pic de mila tocmai ca e tatal copilului meu... Dar ce sa fac cred ca o sa ma "vindec de suferinta" aparuta si sa traiesc in continuare cu speranta ca voi fericita in viata vesnica daca se poate spune asa...
Reply With Quote