Citat:
Īn prealabil postat de ai2
Probabil aberezi. Habar n-ai cum imi traiesc eu viata dar trebuie sa fie ceva senzational. Numai voi spuneti ca ateii duc o viata fara resctrictii. Realitatea este cu totul alta. Noi avem altfel de restrictii. As prefera sa le zic mai logice.
De ce sa-mi imaginez asemenea placere? :D
Am stat de vorba si cu preoti dar n-am fost impresionat. Tot argumente gen pariul lui Pascal. Am mai citit ceva si din postarile de aici de pe forum. Doar apel la sentimente si argumente prin intimidare. Un D-zeu ar fi trebuit sa nu lase loc de interpretari daramite sa aiba nevoie de argumente ilogice. Cu atat mai mult cu cat respectivele argumentari se pot foarte usor adapta oricarui alt zeu(mai putin elementele absolut specifice).
Asta ar trebui sa fie un raspuns la varianta "daca D-zeu nu exista"? Am tot asteptat un asemenea raspuns dar degeaba.
Rugaciunile au acelasi efect ca intamplarea. Voi doar ii dati un sens egocentric.
Nu si daca D-zeu nu exista sau daca exista dar il cheama Zeus.
Sa nu discriminez pe nimeni doar pentru ca e homosexual nu mi se pare desertaciune. Sa judec oamenii dupa ce si cat gandesc iarasi nu mi se pare o greseala. Nu suntem toti genii dar unii ne facem treaba mai bine decat altii si asta conteaza pentru mine mai mult decat gradul de credulitate. Eu iau in calcul varianta "fara D-zeu" asa incat rugaciunea si postul mi se par desertaciuni. Prefer imaginatia creativa decat respectarea unor obiceiuri fara sens.
Stai linistit suntem pe forum, discutam si e normal sa existe pareri diferite. De unde atata suparare?
Multumesc pentru intentie! Astept un raspuns la varianta "a-theos".
|
tot ce spui e desertaciune,desertaciunea desertaciunilor.apropo in varianta "a-theos"nu am ce discuta cu tine istoria minte rau.