Subiect: Astrologia
View Single Post
Vechi 25.12.2010, 10:24:27
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Religia: Ortodox
Implicit salut,andreicozia

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Dumnezeu ne-a lasat niste modele de justitie si judecare a datelor in asa fel incit sa nu cadem in plasa minciunii care PE PAMINT este la ea acasa.

Din acest motiv MOISE trebuia sa aibe cel putin doi trei martori care sa-l fi vazut pe Dumnezeu scriind cu degetul sau cu pixul sau ceresc banuiesc ca cu laser pe acele table din lut.
Deasemenea odata cu trecerea timpului tot dpdv juridic, pentru a evita minciuna prevalenta, Dumnezeu, trebuie sa reitereze acest proces in fata altor martori, eventual in fata tuturor.

In ceea ce privete pe Hristos, El nu a scris NIMIC, iar intr-un tribunal ceea ce se vorbeste fara sa ai vorbitorul(martorul) de fata se numeste HEARSAY( in romana, vorbe "goale"...,poate ca cineva stie termenul juridic cind relatezi ceva la mina a doua sau a treia si ne spune si noua)
andrei,martorii omenesti pot fi si mincinosi,sau marturia lor sa nu fie crezuta, dar dumnezeu a avut martori pe ingeri, care cred ca vad si stiu ce face creatorul lor.
daca la darea legii lui moise,pe muntele sinai, nu a fost nici un martor uman,ma gandesc ca la trecerea prin marea moarta au fost ceva martori.si tot dpdv juridic,crezi ca judecatorii stiu absolut totul despre cauza?io,nu cred acest lucru.ptr.ca o sentinta sa fie corecta si imbatabila cel ce o judeca are nevoie de adevar 100% si oare exista asa ceva pe pamant?
in alta ordine de idei,omul poate sa conteste si sa carcoteasca orice

Last edited by codana; 25.12.2010 at 10:53:54.
Reply With Quote