Subiect: singura in doi.
View Single Post
Vechi 13.06.2007, 18:47:30
lilia lilia is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Daca poti pune-l te rog pe el sa ne scrie citeva cuvinte. Aici, in anonimat, este locul cel mai nimerit pentru ca cineva care nu accepta ideea de Duhovnic sa-si descarce problemele care le are pe suflet. Spune-i ca ar fi similar discutiilor cu prietenii de pahar cu care-si ineaca suferinta. Poate putem sa-l indrumam cumva fara sa apelam la termeni si trimiteri religioase. In cazul celor care nu-i intereseaza credinta si Biserica , vorbitul in termeni bisericosi nu face altceva decit sa mareasca prapastia dintre noi. Nici tie nu-ti recomand sa continui sa-i vorbesti asa.
Mi bine este sa-i sugerezi ca la baza patimii lui este o suferinta adinca, ingropata de multi ani si care si in prezent continua sase alimenteze de undeva. Nu uita ca si TU trebuie sa te schimbi, sa te renasti, pentru a avea un impact prin vorbele si faptele tale, insa, ai grija, nu prin a cadea tu in pacat.
Parerea mea...
Tocmai de aceea am scris ca nu vreau sa intru in pacat, poate asa ajung la o intelegere cu mine insami. Iar el nu crede ca ar avea o pb, se simte bine asa cum e si chiar daca stie ca mi-a facut viata un calvar, nu mi-o recunoaste niciodata, insa altcuiva a spus-o si acel cineva mi-a zis mie. De ce? Pentru ca, ori ii las, ori e orgolios...
In sfarsit a cam vazut ca nu asa se traieste si ca omul are nevoie nu numai de bani ci si de dragoste, dar nu poate sa se lase de alcool, nici vb. Zice ca e normal sa consume in fiecare zi o cantitate care sa nu il afecteze. Niciodata nu a stat nebaut, doar atunci cand s-a intamplat sa faca tratament si atat. Bea alcool din placere.
Reply With Quote