Citat:
În prealabil postat de catalin2
Acum am dat din intamplare peste mesajul cu Francisc de Assisi, multumesc, e ceea ce cautam. Am mai citit despre trairile acestea, dar nu descrise intr-un mod atat de detaliat.
|
Cu toată dragostea mă bucur că nu a fost un cuvânt deșert ci v-a folosit.
Relatările despre Francisc, ca și restul lămuririlor despre înșelarea în medicină, vor continua, dacă ne ajută Dumnezeu, după ce lămurim niște probleme ridicate de Heaven și deci binevenite căci nu toți au același înțeles aici pe forum nici despre Adevăr, nici despre Ortodoxie, nici despre draci, nici despre Sfânta Treime și, câtă vreme au totuși interes pentru subiect nu trebuie să plece supărați prin nelămurire. Dacă pleacă pentru că au înțeles și nu sunt de acord treaba lor, dar când spun lucruri justificate prin faptul că nu le este limpede intenția și credința noastră nu trebuie să lăsăm așa, că altminteri rănim suflete prin vorbirea nedusă până la cap despre Dumnezeu.
Sărbători fericite!
"Atâta adevăr se află în spusele cuiva câtă siguranță îi dau smerenia, blândețea și dragostea"
Acum este publicată și viața (audio) Bătrânului care mi-a lămurit credința în iubire, aici:
Fratele Traian Bădărău (Tătăică)
Pentru cine dorește să fie ctitor la Catedrala Mântuirii Neamului, iată
legătura.