Subiect: singura in doi.
View Single Post
Vechi 13.06.2007, 21:52:23
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lilia
Iar el nu crede ca ar avea o pb, se simte bine asa cum e si chiar daca stie ca mi-a facut viata un calvar, nu mi-o recunoaste niciodata, insa altcuiva a spus-o si acel cineva mi-a zis mie. De ce? Pentru ca, ori ii las, ori e orgolios...
Tocmai aici si vreau sa ajungeti, sa inceapa el sa vorbeasca, dar din pacate se apre ca nu o poate face cu tine de aceea ar trebui sa vina aici intre noi, cei care le-am facut pe toate si continuam sa le facem. Avem aici reprezentanti ai tuturor pacatelor si cu totii intr-un fel sau altul incercam sa ne vindecam. Avem si curvari si betivi, hoti si drogangii, homosexuali si lesbiene, si toti putem prin "experienta" acumulata sa ajutam intr-un fel sau altul. Asa sa-i spui!
Vindecarea vine din momentul cind esti pus fata-n fata cu tine insuti si incet, incet incepi sa-ti vezi pacatele unul cite unul. Acolo unde este unul sunt si altele si care fac pui daca nu le constientizezi( adica daca nu ne pocaim)... Insa tu cind vorbesti cu el sa nu le spui pacate sau pocainta ci... probleme si ajutor.
Reply With Quote