Citat:
Īn prealabil postat de cocacoc
http://www.youtube.com/watch?v=UI-tO...rec_grec_index
TVR Iasi : "Un preot ortodox din comuna Margineni (Bacau) a daramat o parte din locuinta unui satean...
...terenul... a fost castigat recent in instanta de catre biserica iar acum preotul vrea sa-l vanda insa pretul cerut depaseste cu mult posibilitatile familiei care locuieste acolo.....
...pentru cei 500mp lasati proprietarului casei preotul a cerut un pret record pentru zona respectiva ..."
|
+++++++ ++++++++++++ ++++++++++++++++++ +++++++++++++++ +++
Oare cui slujeste acest parinte Lui Hristos si Biserici Lui si poruncilor Lui ???
Eu cred ca slujeste Duhului Lumi acestea si Deavolului acesta nu reprezinta Intru nimic Biserica lui Hristos . Undei Dragostea si Iubirea de apropele pe care o propovaduieste Biserica si Unde este Lucrarea satanica a acestui Slujitor al Deavolului .
Sa nu creada cineva ca eu am ceva cu Biserica su cu toti Slujitori Biserici nu Eu cred In Biserica ortodoxa si nu cred ca unu su altul care sau dedat la asemenea fapte Reprezinta Biserica acestia ar trebui pusi deo parte si sa nu aiba dreptul sa nu se permita sa slujeasca ci sa fie opriti sa slujeasca sf: Liturghie .
Iertatima si nu ma judecati dar nu este bine ce IntImpla atunci cum sa nu fie Dreapta credinta ortodoxa de RISUL si de batjocora SECTANTILOR oare mai mari Biserici nu stiu sau nu aud sau nu se uita la televizoare si carei pozitia lor fata de astfel de Slujitori '' ?????