Subiect: singura in doi.
View Single Post
Vechi 13.06.2007, 22:27:45
lilia lilia is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Citat:
În prealabil postat de lilia
Iar el nu crede ca ar avea o pb, se simte bine asa cum e si chiar daca stie ca mi-a facut viata un calvar, nu mi-o recunoaste niciodata, insa altcuiva a spus-o si acel cineva mi-a zis mie. De ce? Pentru ca, ori ii las, ori e orgolios...
Tocmai aici si vreau sa ajungeti, sa inceapa el sa vorbeasca, dar din pacate se apre ca nu o poate face cu tine de aceea ar trebui sa vina aici intre noi, cei care le-am facut pe toate si continuam sa le facem. Avem aici reprezentanti ai tuturor pacatelor si cu totii intr-un fel sau altul incercam sa ne vindecam. Avem si curvari si betivi, hoti si drogangii, homosexuali si lesbiene, si toti putem prin "experienta" acumulata sa ajutam intr-un fel sau altul. Asa sa-i spui!
Vindecarea vine din momentul cind esti pus fata-n fata cu tine insuti si incet, incet incepi sa-ti vezi pacatele unul cite unul. Acolo unde este unul sunt si altele si care fac pui daca nu le constientizezi( adica daca nu ne pocaim)... Insa tu cind vorbesti cu el sa nu le spui pacate sau pocainta ci... probleme si ajutor.
Nici nu pot sa ma gandesc sa-i spun. Mi-ar reprosa ca stau la calculator sa il fac pe el de ras...mai ales ca nu recunoaste c-ar avea o pb. Poate ca nici eu nu as fi scris tot din cauza asta, dar eu zic ca am facut bine. Nu stiu daca as fi facut fapta pe care am relatat-o, chiar daca as fi dorit din inima(sper sa nu aiba prea mult de suferit), insa credinta in Dumnezeu nu ma lasa si apoi nu as vrea sa apar altfel in ochii celor apropiati si mai ales ai copilului.
Cred ca menirea mea e sa-l sprijin eu si nu el pe mine... Cred ca s-a nascut cu noroc si cu fericirea pe care o percepe el facandu-ma pe mine NEFERICITA.
In ce priveste discutia cu el, nici nu vrea sa auda de asa ceva, el considera ca nu e pacat ca bea si multe altele...oricum multumesc pentru tot!
Reply With Quote