Citat:
În prealabil postat de Alexandr_Bazil
Mda...nu ateismul este totuna cu fanatismul religios:ignora pe deplin ideea de POATE. Pana una-alta, nu exista nici o dovada irefutabila ca D-zeu exista sau nu.Tine strict de credinta fiecaruia.
Cristi...daca vorbesti serios...te felicit...putin oameni ajung sa aduca fanaticul crestin la doar un pas de terorist fundamentalist.Daca nu...din nou...te felicit.
|
Tu ai calea pierzaniei frate.Nu trebuie a vedea pt a crede,ci invers.Daca Il Cauti,Il vei gasi.Mare bucurie este in Cer cand un om se pocaieste.Nu credeti ca venit timpul si pentru voi?Ce mai asteptati?!Va pierdeti timpul din viata aceasta folositor pentru mantuire pe hule impotriva Mantuitorului.Mi-e teama sa ma gandesc ce se va intampla cu tine si cu cei care Il hulesc,spunand ca nu exista.O sa il vedeti pe dracul pana la urma cred io daca o mai tineti asa.
Mai înainte văzând, a vorbit despre învierea lui Hristos: că n-a fost lăsat în iad sufletul Lui și nici trupul Lui n-a văzut putreziciunea.
32. Dumnezeu a înviat pe Acest Iisus, Căruia noi toți suntem martori.
33. Deci, înălțându-Se prin dreapta lui Dumnezeu și primind de la Tatăl făgăduința Duhului Sfânt, L-a revărsat pe Acesta, cum vedeți și auziți voi.
34. Căci David nu s-a suit la ceruri, dar el a zis: "Zis-a Domnul Domnului meu: Șezi de-a dreapta Mea,
35. Până ce voi pune pe vrăjmașii Tăi așternut picioarelor Tale".
36. Cu siguranță să știe deci toată casa lui Israel că Dumnezeu, pe Acest Iisus pe Care voi L-ați răstignit, L-a făcut Domn și Hristos.
37. Ei auzind acestea, au fost pătrunși la inimă și au zis către Petru și ceilalți apostoli: Bărbați frați, ce să facem?
38. Iar Petru a zis către ei: Pocăiți-vă și să se boteze fiecare dintre voi în numele lui Iisus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre, și veți primi darul Duhului Sfânt.
39. Căci vouă este dată făgăduința și copiilor voștri și tuturor celor de departe, pe oricâți îi va chema Domnul Dumnezeul nostru. Faptele Apostolilor(2:31-39)