Vai, abia acum am vazut si eu subiectul asta.
Religia ortodoxa iti da voie sa divortezi daca e un viciat notoriu. Precis viciatul are si amante, nu o sta asa de atatia ani. Sa fii sigura de asta! Ai liber si acordul din partea bisericii si religiei in care te-ai nascut sa te eliberezi de viciat, de ce nu ai facut-o mai devreme?, ce mai vrei mai mult de atat? Nu ai servici si stai din banii lui? Oricum e obligat de lege sa dea pensie alimentara eventual sa va lase si casa, viciatii in starda! sau la amante! Daca intra asta pe mana mea vedea iadul de aici inca!
Iar tu trezeste-te macar acum la batranete, poate sa va aduca si SIDA! si multe alte boli.
Nu pot sa inteleg sub nici o forma de ce nu bagi divort! Incearca sa castigi casa, e in totalitate dreptul tau! Trezeste-te macar acuma, D-zeu ti-a dat minte sa gandesti, vrei sa-ti bage si in sac sau vrei sa apara insasi D-zeu sa iti zica din nou legile lui, printre care si faptul ca religia ortodoxa da voie la divort in caz de viciu de genul asta? Poti sa te casatoresti de 3 ori, citeste si informeaza-te, asa prevede religia ortodoxa, mai ai 2 sanse conform ortodoxiei, ce faci cu ele?, le dai la gunoi impreuna cu viata ta? E dreptul tau sa te recasatoresti, sau crezi ca D-zeu te va trimite in iad daca te recasatoresti conform posibilitatii extrem de necesare acordate de religia crestin ortodoxa? Ce ai invatat din toata treaba asta e faptul ca prostia sa plateste cel mai rau! Foloseste-te de drepturile tale conform ortodoxiei!
|