View Single Post
Vechi 14.06.2007, 11:04:17
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de consuela
Da sylvie, asa este , ingerul vine cu ingaduinta lui D-zeu, dar D-zeu e pentru toti, ingerul e numai pt tine, astfel ca de multe ori ingerul vazand o situatie dificila a ta (pt ca sta cu tine zi de zi), cere voie la D-zeu sa te ajute si in functie de situatie si de staruinta ingerului D-zeu ii da voie.
De multe ori unii Sfinti garanteaza la D-zeu pt anumite suflete sa le ajute sau sa le scoata din iad si D-zeu le lasa pentru staruinta Sfintilor, la fel cu Ingerul.
Deci eu cred asa : cel mai bun prieten (si apropiat si la propriu si spiritual)e ingerul pazitor iar cel mai bun lucru pe care l-a facut D-zeu pt noi dupa creatia noastra (sanatosi, normali) e trimiterea ingerului pazitor.

Iar ref la lupta cu gandurile nu inteleg cum a divagat in voci. Eu am zis din start ca nu e vorba de voci, ce nu s-a inteles?
Deci gandul nu poate fi inlaturat cu casete audio si casti pentru ca nu e o voce!
exact, shi gandul pacatos care itzi staruie in minte, o zi-doua..., pe acela ar trebui sa-l discutzi cu cineva pentru a te ajuta, sau sa te rogi ingerului de la Dumnezeu sa te ajute, adica fie sa-l implineshti incet-incet, fie sa renuntzi la el cu ajutor de sus... asha spuneau parintzii (MBatan si cineva...), apropo, gandurile mai fug shi daca-ti pui cashti shi mai ascultzi muzica... cel mai bine fug daca te apuci sa citeshti o carte oarecare... parerea mea. :)
Reply With Quote